Gezond blijven eten na het BlendProgramma

Onze voedingsdeskundige Sandra verzamelde haar favoriete recepten en tips in een handig boek vol recepten en tips: Kick & Start. Zo ga je na het Blendprogramma soepel over in een goed ritme. Het zou toch zonde zijn de goede start niet door te zetten. Als je het Back to Food Programma 3 weken volgt kun je weer een Blendprogramma van 3 of 5 dagen volgen. Door dit te herhalen blijft jouw lichaam helemaal in balans, waardoor jij je super energiek voelt.

Lief zijn voor je darmen

Door het Blendprogramma neemt je behoefte aan zout en vet af. Mooi! Dat betekent dat je hoogstwaarschijnlijk wat afvalt en ook op je bloeddruk kan het een positief effect hebben. Vaak realiseer je je nu pas hoeveel ongezonde stoffen je normaal gesproken eigenlijk binnenkrijgt. In de dagen direct na het 3- of 5-daags programma is het belangrijk je darmen met liefde te behandelen. Ze moeten weer even wennen aan vast voedsel. Eet de eerste dagen daarom kleine, gezonde gerechten, verdeeld over de dag.

80 procent puur, 20 procent bitterballen

Wij eten zelf volgens de 80/20-regel en raden dat iedereen aan. Het houdt in dat je voor 80 procent pure en onbewerkte producten eet. Voor de rest kan je eten wat je wil. Pizza’s, friet en sushi zijn dus absoluut niet verboden. Ook wij zouden er niet aan moeten denken om steeds nee te moeten zeggen tegen die verleidelijke bitterballen. Als je eenmaal in het gezonde ritme zit, is het helemaal niet erg om af en toe lekker te snacken.

Waarom Back to Food?

  • Ga door op de gezonde toer
  • De basis voor een gezonde lifestyle
  • Voel je energiek en zit lekker in je vel
  • Heerlijke recepten, meestal te bereiden binnen 20 minuten
back to food
“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door.”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid.”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk!”
denvin rocks - @denvinrocks

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips