Sinds januari zit ik weer maandelijks in de ‘schoolbanken’, om het zo maar te zeggen. Ik ben met een aanvullende studie begonnen: Sport en Voeding. Daar heb ik voor gekozen omdat ik het leuk vind me verder te specialiseren. Tijdens de opleiding leer je specifieke sportvoeding te vertalen naar professioneel advies op maat voor duursporters, krachtsporters en teamsporters.

Je kunt je sportprestaties verbeteren met de juiste voeding en een goede dosering en timing van je maaltijden. Dat is iets waar veel sporters niet altijd op de goede manier mee bezig zijn. Dat kan heel frustrerend werken, omdat je steeds maar je doel niet bereikt of blessures oploopt zonder dat je je ervan bewust bent dat je eetgedrag zo’n grote rol speelt.

Wat extra leuk is aan de studie is dat je een proefkonijn nodig hebt die fanatiek sport: en laat ik er nou uitgerekend thuis één hebben. Mijn wederhelft moet er dus aan geloven en voor mij braaf bijhouden wat hij allemaal eet en drinkt. Ook moet hij zich netjes wegen voor en na het sporten. Kers op de taart is dat ik zijn vetpercentage mag meten… ;-) Ja, elk nadeel heeft zijn voordeel.

Hoewel het pittig is om als ondernemer het runnen van je bedrijf te combineren met een studie, ben ik erg blij dat ik eraan begonnen ben. Ik zit in een leuke groep mensen en heb een kundige docente, waardoor ik met nog meer plezier met mijn neus in de boeken duik.

En eh… mocht jij ook graag je vetpercentage willen laten meten, je weet me te vinden.

Met verse groet,

Sandra van Nunen

Terug naar het overzicht

Blijf up to date

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!

Sandra

Sandra van Nunen

Voedingsdeskundige Sandra van Nunen

Maak kennis met Sandra

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips