Leve de lente! Heerlijk, de lente is in aantocht! Wat word ik daar toch blij van.

Ingewikkelde melodietjes

Vanaf 2 januari begin ik al af te tellen naar de lente. Elke dag dat het iets langer licht is, voel ik me een stap dichterbij komen. Mijn dag begint helemaal goed als ik in mijn badkamer het vrolijke gezang van vogels hoor die, ingewikkelde melodietjes fluitend, met elkaar in gesprek zijn. Dat is voor mij het mooiste geluid dat je ’s morgens kunt horen. Het geeft een heerlijk zen-gevoel, waar ik intens vrolijk van kan worden. Ik begin dan met heel veel zin aan de dag.

Grote schoonmaak

Het is een cliché, maar er komen dan ook bij mij schoonmaakkriebels opzetten. Heerlijk, zo eind maart alle ramen en deuren opengooien… Winterkleren naar zolder en alvast genieten van de aanblik van die leuke zomerjurken die je straks weer aankunt. Mooie bloemen en planten kopen voor huis en tuin en oude rommel weggooien.

Onbewust houd ik ook opruiming in mijn hoofd, alsof daar ook even de bezem door moet. Met de lente in zicht gaat er op sportgebied een tandje bij (ofwel: het bikiniseizoen komt eraan). Maar het belangrijkste van dat sporten blijft toch de berg aan positieve energie die mijn lijf daarvan krijgt.

Vrije avonden

De eerste week van april is voor mij standaard gereserveerd voor mijn 5-daagse BlendProgramma. Die week probeer ik zoveel mogelijk de avonden vrij te houden om mezelf in die Blend-week extra rust te geven. In mijn agenda zijn die avonden nu al geblokt.

Ik heb ook in januari het 5-daagse programma gedaan en tussendoor nog regelmatig een BlendDag ingelast, maar in het voorjaar is niets zo lekker om m’n lijf nogmaals die boost te geven, als een Blend-week. Het maakt niet alleen mijn lijf schoon en lichter, maar ook mijn hoofd. Alsof alle kou, letterlijk en figuurlijk, verdwijnt. Ik ben scherper, heb meer rust en mijn ideeën worden helderder. Mijn huid is bovendien zachter, gladder en stralender en mijn haar glanst meer dan anders.

Mijn BlendBuddy’s begrijpen ongetwijfeld wat ik bedoel. Als jij het ook wil begrijpen, dan is dit het perfecte moment om te beginnen met een BlendProgramma. Een nieuwe uitdaging waar je heel snel resultaat van hebt. Je gaat fris, schoon en gezond de nieuwe lente in. Wie wil dat nou niet?

Liefs Sandra

Terug naar het overzicht

Blijf up to date

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!

Sandra

Sandra van Nunen

Voedingsdeskundige Sandra van Nunen

Maak kennis met Sandra

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips