Van onze klanten horen we de leukste verhalen terug over hun ervaring met onze programma’s en producten. We zijn dan ook graag met ze in gesprek en luisteren naar hun ervaring en feedback. Zo zijn het nieuwe EasyProgramma en de BlendBar voor bedrijven ontstaan.

 

Meer dan 3.500 klanten

In de afgelopen jaren hebben we een enthousiast klantenbestand opgebouwd. Dat veel mensen klaar zijn voor onze verse blends en handige BlendProgramma’s, blijkt uit de nieuwe klanten die bij ons terechtkomen dankzij onze vaste klanten de hun positieve ervaringen met hun omgeving delen.

Ook merken we dat het merendeel van onze klanten het BlendProgramma of het EasyProgramma een vaste plaats geeft in hun eetpatroon. Bijvoorbeeld door maandelijks 3 of 5 dagen plantaardig en vers eten. Omdat het volledig is verzorgd, is het makkelijk en simpel in te plannen. Je hoeft die dagen verder niets anders te eten.

Ben jij er klaar voor? Bestel het programma en ervaar het zelf.

Direct bestellen

“Het is mooi om van deelnemers te horen wat het programma met hun lichaam doet. Je zult verbaasd zijn hoe snel je lichaam went aan gezondere producten en de afwezigheid van bijvoorbeeld koffie of geraffineerde suikers. Je behoefte aan zoet en zout nemen af, waardoor het een stuk makkelijker wordt om een gezond eetpatroon door te zetten.

Veel deelnemers voelen zich na het programma fitter en energieker. Ze zijn zich meer bewust van hun eetpatroon en wat ze (on)bewust heel dag eten en drinken. “

sandra van nunen blend tasty
- Voedingsdeskundige Sandra

Gewaardeerd door meer dan 2000 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Van student tot oma

Onze klanten zijn niet in een groep samen te vatten. Het varieërt van studenten die gaan voor de extra vitamines, tot de drukke moeder die het gemakkelijk vindt dat ze niet hoeft na te denken over het eten voor haarzelf en het gezin. Maar ook de zogenaamde Foodies en Fitgirls en -boys volgen het programma of kiezen de Packs als aanvulling op hun al gezonde levensstijl.

Maar ook de senioren die vol in het leven staan en bewust leven, weten ons te vinden. Onze oudste deelnemers is de 85 jaar gepasseerd en vond de blends heerlijk. Wij zijn blij en trots dat we bijdragen aan een gezonder en gemakkelijker leven, voor zo’n verschillende groep mensen.

Samen op je werk

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het BlendProgramma en onze Packs. In groepsverband genieten van onze blends, is nog leuker. Er is voor ieder wat wils! Kies zelf of je je maaltijden wilt vervangen door een voedzame blend. Of dat je wilt aanvullen met een lekker tussendoortje. Hierin zijn we flexibel.

Samen ben je meerdere dagen extra bewust bezig met je eetpatroon en dit versterkt de samenhorigheid. Collega’s van bedrijven als Bol.com, Fatboy, Rabobank en bbb Health Boutique zijn er heel tevreden over.

Werk samen met je collega’s aan een gezonde levensstijl. Niet alleen gezond voor het individu maar ook voor het bedrijf! Mail info@blendtasty.nl voor meer details en de groepsvoordelen.

blendbar image2

Gratis testweek

Samen met je collega’s werken aan een gezonde levensstijl. Niet alleen gezond voor het individu maar ook voor het bedrijf!

Gratis testweek aanvragen

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips