Van onze klanten horen we de leukste verhalen terug over hun ervaring met onze programma’s en producten. We zijn dan ook graag met ze in gesprek en luisteren naar hun ervaring en feedback. Zo is het nieuwe EasyProgramma en de BlendBar voor bedrijven ontstaan.

Voedingsdeskundige Sandra en haar team begeleiden jou persoonlijk. Telefonisch, mailen of appen, wat jou het beste uitkomt. Onze bezorgers overhandigen zelf de verse blends. Zo zijn we jouw luisterend oor aan de deur. We horen en zien onze klanten meestal meerdere keren per week en hebben hierdoor een goed beeld wat ze graag willen en wensen.

60% groei

We hebben in de afgelopen 1.5 jaar na de start ondertussen een groep van bijna 2.000 bewuste en gezonde klanten opgebouwd. Dat veel mensen klaar zijn voor onze verse blends en handige BlendProgramma ’s blijkt uit de bijna 60% groei in klanten in de afgelopen periode.

Ook merken we dat bijna 50% van onze klanten regelmatig het BlendProgramma of het EasyProgramma volgt en het ziet als een onderdeel van hun eetpatroon.

Maandelijks 3 of 5 dagen plantaardig en vers eten, volledig verzorgd is volgens velen gemakkelijk, lekker en simpel in te plannen.

Ben jij er klaar voor? Bestel het programma en ervaar het zelf.

Direct bestellen

“Het is mooi om van deelnemers te horen wat het programma met hun lichaam doet. Je zult verbaasd zijn hoe snel je lichaam went aan gezondere producten en de afwezigheid van bijvoorbeeld koffie of geraffineerde suikers. Je behoefte aan zoet en zout nemen af, waardoor het een stuk makkelijker wordt om een gezond eetpatroon door te zetten.

Veel deelnemers voelen zich na het programma fitter en energieker. Ze zijn zich meer bewust van hun voeding en wat ze (on)bewust heel dag eten en drinken. “

sandra van nunen blend tasty
- Voedingsdeskundige Sandra

Gewaardeerd door meer dan 200 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Van student tot oma

Onze klanten zijn niet in een groep samen te vatten en variëren van studenten die gaan voor de extra vitamines, tot de drukke moeder die het gemakkelijk vindt dat ze niet hoeft na te denken over het eten voor haarzelf en het gezin. Maar ook de zogenaamde Foodies en Fitgirls volgen het programma als aanvulling op hun al gezonde levensstijl.

Het aandeel mannen onder de klanten stijgt gestaag. Waar zij soms in het begin aftastend zijn en met ‘vrouwlief’ het programma samen volgen. Zijn zij vaak diegene die als eerste na een maand nogmaals het programma volgen. Opmerkingen als: “Ik voel me er goed bij” “zo hoef niet na te denken wat ik als ontbijt, lunch of diner eet”. horen we veel van de heren terug.

Maar ook de senioren die vol het leven staan en bewust leven weten ons te vinden. Onze oudste deelnemers is de 85 jaar gepasseerd en vond de blends heerlijk.

Wij zijn blij en trots dat we zo’n verschillende groep mensen als klant hebben en bijdragen dat zij met veel plezier en gemak gezonder eten.

Samen op je werk

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van het BlendProgramma. In groepsverband is het namelijk erg leuk om het BlendProgramma te volgen. Samen ben je 3 of 5 dagen extra bewust bezig met je voeding en dit versterkt de samenhorigheid.

Collega’s van bedrijven als Bol.com / Fatboy / Rabobank / HealthCity hebben het programma al gevolgd.

Ga jij samen met je collega’s de uitdaging aan? Mail Jan-Willem voor meer details en de groepsvoordelen.

blendbar image2

Gratis testweek

Samen met je collega’s werken aan een gezonde levensstijl. Niet alleen gezond voor het individu maar ook voor het bedrijf!

Gratis testweek aanvragen

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!