SapVers minis

BlendPack: Mini's

8 verse en gezonde blends als tussendoortje (250 ml per stuk - 8 smaken)

Speciaal voor jou geblend en samengesteld door voedingsdeskundige Sandra als tussendoortjes om 10:00 uur, 16:00 uur of wanneer jij trekt hebt.

 

Maak je keuze

Back To Food programmaboekje (t.w.v. 9.50)
Gratis
Totaal
€ 24,00
Direct bestellen

Waarom BlendPack's?

 

Het ideale vervolg op het Blend- of EasyProgramma

Het Blend- of EasyProgramma smaakt voor veel klanten naar meer! Ze hebben er een fysieke en mentale energieboost van gekregen, en zijn geïnspireerd de gezonde blends een vast plekje te geven in hun eetpatroon. Dat kan perfect met de 8-Pack’s. Zo ben je meerdere dagen per week goed bezig. Dus weg met die zoete Sultana’s, Snelle Jelle en Snickers. En zeg hallo tegen jouw nieuwe 100% natuurlijke en super gezonde tussendoortje!

Elke dag een verrassing

Geniet van verrassende smaken. Unieke creaties, samengesteld door voedingsdeskundige Sandra. De blends bevatten alleen onbewerkte rauwe groenten, fruit en verse kruiden. Van paksoi tot venkel en van ananas tot andijvie.

Dus wat kies jij? 4 uur Cup-a-Soup vol zout en waar je alleen maar meer honger van krijgt? Of een verse blend die gem. 150 gram aan groenten en fruit bevat? Geblend met het complete product, met schil en zaden, wat ze vezelrijk en voedzaam maakt.

Iedere BlendPack is samengesteld met 8 verschillende smaken. Op maandag ontvang je weer 8 andere smaken, dan op woensdag. Wissel dus voor maximale variatie eens tussen de bezorgdagen als je vaker de BlendPacks bestelt. Dan krijg je al de blends een keer op bezoek!

Liever een maaltijdvervanger? Check dan onze BlendPack Bigi’s.

Eenvoudiger kan niet

Een keer pizza met een lekker glas wijn. Daar is niks mee. Dus voel je niet beperkt, maar eet wel dagelijks genoeg groenten en fruit. Gezond eten moet lekker en eenvoudig zijn, vinden wij. Blend & Tasty maakt het jou zo eenvoudig als mogelijk. Met blends die samengesteld zijn met een uitgebalanceerde variatie aan ingrediënten.

Via onze logistieke partner PostNL dirigeren we wekelijkse de BlendPacks naar jouw koelkast. Klaar om te drinken. Dus relax, want het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten. Was alles in het leven toch maar zo makkelijk :-)

Dus wacht niet langer en bestel zo'n tasty 8-Pack!

Zo werkt het!

Hoe ontvang ik die BlendPack met gezonde blends? Heel eenvoudig! In 3 stappen zorgen wij er persoonlijk voor dat jij goed bezig bent ;-).

De BlendPacks worden op maandag en woensdag bezorgd. De blends zijn 4 dagen houdbaar, dus geniet ervan wanneer het jou uitkomt.

  1. Kies je BlendPack en startdag
  2. Wij maken je blends en bezorgen ze dezelfde dag gelijk bij je thuis
  3. Geniet en profiteer van je gezonde en tasty tussendoortjes

Wat je nog meer moet weten over de BlendPacks

Hoe snel is een 8-pack op?

Dat kun je zelf bepalen. Het hangt er vanaf of je ze alleen of met 2 personen drinkt. De meeste van onze klanten pakken dagelijks 2 blends. De blends zijn 4 dagen houdbaar dus je kunt ze verspreid over deze dagen drinken.

Niet tevreden? Geld terug!

Daar doen we niet moeilijk over. En wil je je periodieke traktatie pauzeren of beëindigen? Geen probleem. Dit kan op ieder gewenst moment en doe je met 1 druk op de knop. Dus geen gedoe of kleine lettertjes. Daar houden wij niet van.

Wanneer en hoe wij bezorgen?

Na het blenden bezorgen we je verse blends bij je thuis! Op maandag en woensdag avond tussen 17 en 22:00 uur. Klik hier voor alle details omtrent de bezorging via PostNL.

Klik hier om te bestellen!

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 2000 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips