Lola Quinoa

Quinoavlokken leveren 33% meer vezels dan een bruine boterham

Quinoa staat steeds vaker op het menu. Quinoa is een pseudograan dat oorspronkelijk uit de Andes komt. De zaadjes zijn vezelrijk en leveren veel goede eiwitten, vitamines en mineralen. Het is dus een logische stap om dit in de blender te doen en om een supergezonde blend te ontwikkelen!

Blend & Tasty is daarom een samenwerking gestart met Lola Quinoa van Dutch Quinoa Group. Samen zorgen we dat de consument op zoveel mogelijk manieren kan genieten van dit mooie product. Lola Quinoa brengt Nederlandse quinoa op de markt en levert aan zowel bedrijven als particulieren. Hun quinoa is in samenwerking met de Universiteit van Wageningen in Nederland ontwikkeld middels klassieke veredeling. Proef zelf onze blends met quinoa: de Choco Loco, Yellow Cab en Queen Noa.

HAS Hogeschool

Dé hogeschool voor studies op het gebied van Agro, Food en Leefomgeving

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is onderdeel van HAS Hogeschool. Met toegepast onderzoek, advies en opleidingen bedienen we met name bedrijven en overheidsinstellingen in de agribusiness, food-, milieu- en groene sector. Blend & Tasty heeft HAS Kennistransfer benaderd omdat ze een snelle groei doormaken, waardoor er behoefte is aan ondersteuning bij de verdere professionalisering. De HAS Hogeschool voert daarom een project uit waarin de volgende doelstellingen centraal staan:

  • de houdbaarheid en voedselveiligheid van de producten onderzoeken en vaststellen
  • de gezonde samenstelling van de producten inzichtelijk maken en declareren op de verpakking

Lola Quinoa

Quinoavlokken leveren 33% meer vezels dan een bruine boterham

Tekst

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips