Back to Work programma

Back to Work programma

Veel mensen werken hard aan hun gezondheid voordat de zomer begint, zodat die speedo niet ál te strak zit. Om vervolgens dan lekker te barbecuen, cocktails te drinken en in een hangmat te hangen. Wanneer het ''normale'' leven dan weer begint, zijn we gewend aan een minder gezond eetpatroon. Extra belangrijk dus om dan de gezonde stap te zetten!

 

Back to Work
Dit hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. Zeker niet wanneer PT2day de handen ineenslaat met Blend & Tasty voor een Back-To-Work Programma. Maak een knallende start na de zomervakantie door eerst een 3-daags BlendProgramma te volgen en daarna door te pakken met een maand lang High Intensity Interval Trainings (Hiit). 

Dit alles supervoordelig want naast € 20,- korting op de HIIT training krijg je het Back-to-Food Programma en betaal je ook géén bezorgkosten voor het BlendProgramma door de blends op te halen bij PT2day!

Maak je keuze

Back To Food programmaboekje (t.w.v. 9.50)
Gratis
Totaal
€ 75,00
Direct bestellen

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 2000 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips