bt blenddag

BlendProgramma

Maak je keuze

Kies een programma dat bij je past

Drie of vijf dagen verse blends drinken, is de perfecte manier om te breken met slechte eetgewoontes. Je lichaam krijgt namelijk geen bewerkte producten binnen. Je zult ontdekken dat je lichaam snel went aan plantaardig eten. Je profiteert van extra vitamines, voelt je lekkerder en krijgt een fysieke en mentale energieboost. Wil je daarna in de gezonde flow doorpakken? Dat kan eenvoudig via het Back-to-Food programma, waarmee je gemakkelijk een gezond eetpatroon vasthoudt na deze kick-start.

 

Ontbijt, lunch, diner én twee tussendoortjes

Hoe ziet een dag uit het BlendProgramma eruit? Het BlendProgramma bevat, net als het EasyProgramma, eten voor de gehele dag. Je begint de dag met een flinke ontbijtblend, die veel vezels bevat. Met de ChocoLoco ben je meteen wakker! ‘s-Middags hebben we een lekker tussendoortje voor je, namelijk een kleine blend van frisse groenten en fruit. Voor de lunch hebben we wederom een grote en voedzame blend. Wat dacht je van de Joker, met appel, avocado, komkommer en venkel?
Vervolgens helpt een PowerShot van andijvie, banaan, kiwi en sinaasappel je door je middagdip heen. ‘s-Avonds eet je graag wat hartigs, dus hebben we een heerlijke verse soep voor je. Even opwarmen en klaar. En koud is hij overigens ook lekker. Zo vliegt de dag voorbij. Ondertussen voelt het als een nieuwe start, dat jij de hele dag alleen maar blends van rauwe groenten, vers fruit en kruiden hebt gegeten. Plantaardig en puur natuur!

Dus wacht niet langer, kies je startdag en bestel voor ééndrie of vijf dagen.

Voedzaam en lekker

De blends en verse soepen zijn voedzaam en verzadigend. We blenden ze namelijk met schil, vezels, vruchtvlees en zaden. Daarnaast werkt Sandra ook met Quinoa van Nederlandse bodem, om de blends nog voedzamer, eiwitrijker en verzadigender te maken.

Meer dan 3 of 5 dagen blends drinken...

Als je eenmaal hebt ervaren, hoe lekker het is om de hele dag gezond te eten, smaakt dat naar meer. Je wilt je nieuwe lifestyle vasthouden! Na het BlendProgramma, ga je daarom soepel over in het Back-to-Food programma. Of je gebruikt de Packs, om je eetpatroon aan te vullen met verse groenten en fruit.

Verrassende smaken

Van bieten tot andijvie en van bessen tot quinoavlokken, voor een compleet scala aan voedingsstoffen. Je bent voor die dag volledig voorzien van alle nodige voedingsstoffen, en hoeft verder niets te eten. Sandra verwerkt ook goede vetten in haar blends. Bijvoorbeeld met lijnzaadolie of avocado. De blends waarin geen avocado is verwerkt bevatten lijnzaadolie, de vetten daarin helpen met het transporteren en opnemen van vitaminen en mineralen.  

Je zult ontdekken hoe verrassend lekker de blends zijn, dankzij de unieke samenstelling van groenten, fruit en kruiden. Drink bijvoorbeeld de Dreamer (paksoi, blauwe druiven, ananas, basilicum) of geniet van de oranje vitaminebom de Dutchman (wortel, appel, kurkuma, gember en water). Onze voedingsdeskundige en kok Sandra bedenkt steeds nieuwe originele en lekkere recepten. Met een grote glimlach speciaal voor jou geblend!

Als je een van de programma's volgt ontvang je tevens een boekje waarin ingrediënten per blend staan vermeld. Uiteraard staat dit ook op de verpakking.

 

Begeleiding van voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige Sandra begeleidt je vóór, tijdens en na het programma. Voel je je energiek of juist even wat minder? Sandra adviseert je graag in dat geval wat je het beste kan doen. Heb je vragen tijdens het programma? Mail Sandra dan via info@blendtasty.nl.

 

Wanneer niet ?

Het plantaardige BlendProgramma is geschikt voor alle volwassenen, ook als je een gluten- of lactose allergie hebt. Tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft, is het niet aan te raden het BlendProgramma te volgen. Je kunt in dat geval de blends wel als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon drinken. Bij eetproblemen zoals anorexia nerrvosa of boulimia is het BlendProgramma van 3 of 5 dagen evenmin aan te raden. Dit geldt ook voor mensen met diabetes (type1 en 2) of een leveraandoening.

 

Kies je startdag en bestel voor ééndrie of vijf dagen.

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 2000 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips