bt blenddag

BlendProgramma

Maak je keuze

Kies een programma dat bij je past

Meerdere dagen verse blends drinken, is de perfecte manier om te breken met slechte eetgewoontes. Je lichaam krijgt namelijk geen bewerkte producten binnen. Je zult ontdekken dat je lichaam snel went aan plantaardig eten. Je profiteert van extra vitamines, voelt je lekkerder en krijgt een fysieke en mentale energieboost. Waarschijnlijk val je een paar kilo af. Door vervolgens over te gaan op het Back-to-Food programma, blijven die kilo’s weg.

Ontbijt, lunch, diner én twee tussendoortjes

Hoe ziet een dag uit het BlendProgramma eruit?
Het BlendProgramma bevat, net als het EasyProgramma, eten voor de gehele dag. Je begint de dag met een flinke ontbijtblend, die veel vezels bevat. Met de ChocoLoco ben je meteen wakker! ‘s-Middags hebben we een lekker tussendoortje voor je, namelijk een kleine blend van frisse groenten en fruit. Voor de lunch hebben we wederom een grote en voedzame blend. Wat dacht je van de Joker, met appel, avocado, komkommer en venkel?

Vervolgens helpt een PowerShot van andijvie, banaan, kiwi en sinaasappel je door je middagdip heen. ‘s-Avonds eet je graag wat hartigs, dus hebben we een heerlijke huisgemaakte soep voor je. Even opwarmen en klaar. En koud is hij overigens ook lekker. Zo vliegt de dag voorbij. Ondertussen voelt het als een nieuwe start, dat jij de hele dag alleen maar blends van rauwe groenten, vers fruit en kruiden hebt gegeten. Plantaardig en puur natuur!

Dus wacht niet langer, kies je startdag en bestel voor ééndrie of vijf dagen.

Voedzaam en lekker

De sappen en ambachtelijke soepen zijn voedzaam. We blenden ze namelijk met schil, vezels, vruchtvlees en zaden. Daarnaast werkt Sandra ook met Quinoa van Nederlandse bodem, om de blends nog voedzamer, eiwitrijker en verzadigender te maken.

Meer dan 3 of 5 dagen blends drinken...

Als je eenmaal hebt ervaren, hoe lekker het is om de hele dag gezond te eten, smaakt dat naar meer. Je wilt je nieuwe lifestyle vasthouden! Na het BlendProgramma, ga je daarom soepel over in het Back-to-Food programma. We gaan je 3 weken helpen met gezond eten. Met eenvoudig te bereiden recepten, die goed aansluiten op het BlendProgramma. Kleine, zoutarme gerechten, die je de hele dag door kunt eten. Als je het Back to Food Programma 3 weken volgt, kun je daarna weer een BlendProgramma van 3 of 5 dagen volgen. Of je gebruikt de Packs, om je eetpatroon aan te vullen met verse groenten en fruit.

Verrassende smaken

Van bieten tot boerenkool en van bessen tot quinoavlokken, voor een compleet scala aan voedingsstoffen. Je bent voor die dag volledig voorzien van alle nodige voedingsstoffen, en hoeft verder niets te eten. Sandra verwerkt ook altijd een heel klein beetje goede vetten in de smoothies. Bijvoorbeeld met lijnzaad of avocado. Dat zorgt voor een verzadigd gevoel en houdt je bloedsuiker stabiel gedurende de dag.

Je zult ontdekken hoe verrassend lekker de blends zijn, dankzij de unieke samenstelling van groenten, fruit en kruiden. Drink bijvoorbeeld de Dreamer (paksoi, blauwe druiven, ananas, basilicum) of geniet van de gele vitaminebom Yellow Cab (mandarijn, mango, quinoavlokken, rozemarijn, peterselie). Onze voedingsdeskundige en kok Sandra bedenkt steeds nieuwe originele en lekkere recepten. Met een grote glimlach speciaal voor jou geblend!

Bij jouw blends en soep krijg je een boekje met informatie over de ingrediënten en nuttige tips voor een gezondere lifestyle.

Begeleiding van voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige Sandra begeleidt je vóór, tijdens en na het programma. Voel je je energiek of juist even wat minder? Sandra vertelt wat je moet doen. Zo geeft ze je bijvoorbeeld ook tips om meer te bewegen in combinatie met gezonder eten en adviseert ze om bepaalde producten regelmatig te eten.

Ons plantaardige BlendProgramma is geschikt voor alle volwassenen, ook als je een gluten- of lactose allergie hebt. Je kunt het programma elke maand één keer volgen. We raden onze blends af als je zwanger bent, een eetstoornis hebt of lijdt aan diabetes (type1 en 2) of een leveraandoening.

Kies je startdag en bestel voor ééndrie of vijf dagen.

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 2000 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!