BlendProgramma

Ultraverse blends van echt alleen groenten, fruit en kruiden.

BlendProgramma

Kies aantal dagen

Maak kennis met ons supergezonde én volledig plantaardige BlendProgramma

Je wil graag gezond leven. Maar hebt als je ‘s avonds thuis komt de puf niet meer om in de keuken te staan. Die dagelijks aanbevolen twee stuks fruit en 250 gram groente haal je vaak niet. Herkenbaar? Onze blends van verse groente, fruit en vezels geven je alle voedingsstoffen die je nodig hebt.

Ontbijt, lunch, diner én tussendoortjes

Volg het plan 1, 3 of 5 dagen. 4 keer per dag drink je een gezonde voedzame blend en in de avond geniet je van een huisgemaakte soep. Vol met verse en plantaardige producten. Van bieten tot zoete aardappel en van bessen tot quinoavlokken, voor een compleet scala aan voedingsstoffen. Je bent voor die dag volledig voorzien van alle nodige voedingsstoffen, en hoeft verder niets te eten.

Verschillende exotische smaken samen in een blend

Doe je ogen even dicht bij het drinken van de Dreamer (paksoi, blauwe druiven, ananas, basilicum) of geniet van de gele vitaminebom Yellow Cab (mandarijn, mango, quinoavlokken, rozemarijn, peterselie). Onze voedingsdeskundige en kok Sandra bedenkt steeds nieuwe originele en lekkere recepten. Bij jouw blends en soep krijg je een boekje met informatie over de ingrediënten en een persoonlijk bericht van Sandra.

  • Vezelrijke, voedzame blends
  • Alles is vers en puur natuur
  • Volledig verzorgd dagprogramma: Ontbijt, lunch, tussendoortjes én diner

Begeleiding van voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige Sandra begeleidt je vóór, tijdens en na het programma. Voel je je energiek of juist even wat minder? Sandra vertelt wat je moet doen. Zo geeft ze je bijvoorbeeld ook tips om meer te bewegen in combinatie met gezonder eten en adviseert ze om bepaalde producten regelmatig te eten.

Ons plantaardige BlendProgramma is geschikt voor alle volwassenen, ook als je een gluten- of lactose allergie hebt. Je kunt het programma elke maand één keer volgen. We raden onze blends af als je zwanger bent, een eetstoornis hebt of lijdt aan diabetes (type1 en 2) of een leveraandoening.

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 200 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!