bt blenddag2

EasyProgramma

Maak je keuze

Kies een programma dat bij je past

Met het EasyProgramma kun je de gehele dag gezond eten. En zoals de naam al zegt: het is super makkelijk! Overdag drink je voedzame blends met vers fruit, groente, vezels en Brabants water. Pure en ambachtelijke ingrediënten. ‘s-Avonds kook je zelf een gezonde maaltijd op basis van een recept van Sandra, In dit gerecht gaan net als in de blends alleen onbewerkte producten. Je profiteert van extra vitamines, voelt je lekkerder en krijgt een fysieke en mentale energieboost. Waarschijnlijk val je een paar kilo af. Door vervolgens over te gaan op het Back-to-Food programma, blijven die kilo’s weg.

Ontdek de chefkok in jezelf

Hoe ziet een dag uit het EasyProgramma eruit?
Je begint de dag met een flinke ontbijtblend, die veel vezels bevat. De DutchMan geeft je een oppepper in de ochtend, dankzij een vleugje gember! ‘s-Middags hebben we een lekker tussendoortje voor je, namelijk een kleine blend van groenten en fruit. En 's-middags waan je jezelf even in Italië, met de Bella, een verfrissende blend met tomaat! Vervolgens helpt een PowerShot van andijvie, banaan, kiwi en sinaasappel je door je middagdip heen.

De maaltijden die je 's-avonds zelf kookt, sluiten perfect aan op de blends. We bundelden de recepten in een handig boekje en zelfs aan de boodschappenlijst hoef je niet meer te denken: die ontvang je per mail. Zo kun je direct vanuit het werk naar de supermarkt en staat het eten binnen no-time op tafel. Hoewel de recepten easy te maken zijn, zie je dat er niet aan af. Met het EasyProgramma maak je moeiteloos indruk op jouw gezin of gasten.

Het hele gezin eet gezond
Het EasyProgramma geeft jouw lichaam een gezonde boost en is eenvoudig te combineren met een gezin. Overdag drink jij de blends, terwijl jouw kinderen hun gebruikelijke lunch mee naar school krijgen. ‘s-Avonds schuift iedereen aan voor een gezond diner die jij binnen een handomdraai op tafel zet. Snel én gezond.

Dus wacht niet langer, kies je startdag en bestel voor drie of vijf dagen.

Meer dan 3 of 5 dagen blends drinken...

Als je eenmaal hebt ervaren, hoe lekker het is om de hele dag gezond te eten, smaakt dat naar meer. Je wilt je nieuwe lifestyle vasthouden! Na het EasyProgramma, ga je daarom soepel over in het Back-to-Food programma. We gaan je 3 weken helpen met gezond eten. Met eenvoudig te bereiden recepten, die goed aansluiten op het EasyProgramma. Kleine, zoutarme gerechten, die je de hele dag door kunt eten. Als je het Back to Food Programma 3 weken volgt, kun je daarna weer een EasyProgramma van 3 of 5 dagen volgen. Of je gebruikt de Packs, om je eetpatroon aan te vullen met verse groenten en fruit.

Verrassende smaken

Van bieten tot boerenkool en van bessen tot quinoavlokken, voor een compleet scala aan voedingsstoffen. Je bent voor die dag volledig voorzien van alle nodige voedingsstoffen, en hoeft verder niets te eten. Sandra verwerkt ook altijd een heel klein beetje goede vetten in de smoothies. Bijvoorbeeld met lijnzaad of avocado. Dat zorgt voor een verzadigd gevoel en houdt je bloedsuiker stabiel gedurende de dag.

Je zult ontdekken hoe verrassend lekker de blends zijn, dankzij de unieke samenstelling van groenten, fruit en kruiden. Drink bijvoorbeeld de Dreamer (paksoi, blauwe druiven, ananas, basilicum) of geniet van de gele vitaminebom Yellow Cab (mandarijn, mango, quinoavlokken, rozemarijn, peterselie). Onze voedingsdeskundige en kok Sandra bedenkt steeds nieuwe originele en lekkere recepten. Met een grote glimlach speciaal voor jou geblend!

Bij jouw blends en soep krijg je een boekje met informatie over de ingrediënten en nuttige tips voor een gezondere lifestyle.

Begeleiding van voedingsdeskundige

Voedingsdeskundige Sandra begeleidt je vóór, tijdens en na het programma. Voel je je energiek of juist even wat minder? Sandra vertelt wat je moet doen. Zo geeft ze je bijvoorbeeld ook tips om meer te bewegen in combinatie met gezonder eten en adviseert ze om bepaalde producten regelmatig te eten.

Ons plantaardige EasyProgramma is geschikt voor alle volwassenen, ook als je een gluten- of lactose allergie hebt. Je kunt het programma elke maand één keer volgen. We raden onze blends af als je zwanger bent, een eetstoornis hebt of lijdt aan diabetes (type1 en 2) of een leveraandoening.

Kies je startdag en bestel voor drie of vijf dagen.

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 2000 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!