EasyProgramma

Dagelijks 4 verse blends en een uniek recept ter vervanging van soep

EasyProgramma

Kies aantal dagen

Drink overdag je blends en zet ‘s avonds gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel.

Met het EasyProgramma kun je de gehele dag gezond eten. En zoals de naam al zegt: het is super makkelijk! Overdag drink je voedzame blends met vers fruit, groente, vezels en Brabants water. Pure en ambachtelijke ingrediënten. ‘s-Avonds kook je zelf een gezonde maaltijd op basis van een recept van Sandra, In dit gerecht gaan net als in de blends alleen onbewerkte producten.

Het hele gezin eet gezond

Als je een gezin met kinderen hebt en daarnaast een baan, kan de snelheid van alledag je inhalen. Het EasyProgramma geeft jouw lichaam een gezonde boost en is eenvoudig te combineren met een gezin. Overdag drink jij de blends, terwijl jouw kinderen hun gebruikelijke lunch mee naar school krijgen. ‘s-Avonds schuift iedereen aan voor een gezond diner die jij binnen een handomdraai op tafel zet. Snel én gezond.

Ontdek de chefkok in jezelf

De maaltijden die je zelf kookt sluiten perfect aan op de blends. We bundelden de recepten in een handig boekje en zelfs aan de boodschappenlijst hoef je niet meer te denken: die ontvang je per mail. Zo kun je direct vanuit het werk naar de supermarkt en staat het eten binnen no-time op tafel. Hoewel de recepten easy te maken zijn, zie je dat er niet aan af. Met het EasyProgramma maak je moeiteloos indruk op jouw gezin of gasten.

Zo werkt het

Gewaardeerd door meer dan 200 klanten

“Ik dacht dat ik erg veel honger zou krijgen, maar het is echt goed te doen! Doordat je "snacks" hebt kom je de dag makkelijk door. ”
marielle van wijk2 - Mariëlle van Wijk
“Geweldig, ik voel me weer veel fitter. Prima vol te houden, geen honger of behoefte aan koffie en zoetigheid. ”
hally eras - Hally Eras
“Na een hele week friet friet friet en friet, ga ik nu 5 dagen lekker sappen. De coco madness is heerlijk! ”
denvin rocks - @denvinrocks

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!