Gezond eten makkelijker en leuker maken

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij wat je eet. Anders is een eetpatroon moeilijk vol te houden en val je al snel terug in oude gewoontes. Door het aanpassen van je eetpatroon, samen met de nodige beweging en ontspanning, geloven wij dat je je beter, mooier, energieker en vooral gelukkiger voelt.

Daarom werken wij met veel plezier aan het doel om gezond eten gemakkelijker en leuker te maken. Waarbij het natuurlijk wel gevarieerd en lekker moet zijn. Welkom bij Blend & Tasty.

Met verse groet,

Sandra en Jan-Willem
Oprichters
En een mooie blend ;-)

Blends én soepen met een verhaal

Al onze blends en soepen hebben een eigen karakter en doel. Maak bijvoorbeeld kennis met de diepzinnige Fakir of de gekke ChocoLoco. Stuk voor stuk bestaan ze uit unieke en uitgebalanceerde recepten.

Medeoprichtster en voedingsdeskundige Sandra van Nunen werkt namelijk met meer dan 50 verschillende soorten verse groenten, fruit, kruiden en specerijen. Ze gebruikt zelfs kokoswater en quinoavlokken van Nederlandse bodem in haar blends.

Door de verse soepen werken we met een diversiteit aan (seizoens)groenten van lokale telers, zoals courgette, wortel, cherrytomaat, kastanjechampignons en zelfs limoenblad.

Ontdek onze programma's en proef het zelf

Handmatig geblend

Wij blenden de verse producten tot vezelrijke blends en gebruiken het gehele product, met schil, zaden en bovenal de vezels. Hierbij hanteren we een eigen blendtechniek: waarbij we kort en koud blenden met minimale blootstelling aan warmte en zuurstof. Hierdoor hebben de blends een maximaal behoud van vitaminen, mineralen, antioxidanten en voedingswaarden.

Doordat we blenden en het gehele producten gebruiken profiteer je ook van de vezels. De vezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering en dragen bij aan een verzadigd gevoel na het eten. Ze zorgen dat natuurlijke suikers langzaam door je lichaam worden opgenomen (dit voorkomt dat je bloedsuikerspiegel ineens omhoog schiet). Ook zorgen ze voor een goede darmfunctie.

Doordat we blenden en het gehele product gebruiken en speciaal voor jou op bestelling de blends klaarmaken, voorkomen we afval en is er geen verspilling.

Unieke programma’s

Tijdens het BlendProgramma eet je 100% plantaardig en geniet je dagelijks van vezelrijke blends en een verse soep. Veel deelnemers ervaren deze dagen als een kick-start naar een gezond eetpatroon. Ze voelen zich daarna fit en zitten lekker in hun vel (en 3 tot 5 kilo lichter). Maar bovenal willen ze hun gezonde eetpatroon volhouden.

Daarom heeft Sandra het Back-to-Food programma ontwikkeld. Dit is een praktische handleiding om de hele dag lekker en gezond te eten, waarbij er ook gewoon ruimte is voor en bitterbal of pizza. Geniet van de makkelijke recepten. Profiteer van de praktische tips om bv. gezond te snacken en maak je gezonde eetpatroon makkelijk door de 80/20 regel.

Recent heeft Sandra ook het EasyProgramma geïntroduceerd. Hierbij zet je naast je blends overdag in de avond gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd op tafel en ontdek je de Chef-kok in jezelf

Ultravers bezorgd  

Gelijk na de productie bezorgt onze partner PostNL je blends dezelfde dag via haar speciale foodnetwerk met speciale koelboxen gekoeld bij je thuis.

Voor het maximale behoud van de vitamines, voedingswaarden en een optimale smaakbelevering bezorgen we je nieuwe verse blends tijdens het programma om de dag.

Dus 3 keer verse blends bezorgd tijdens het programma? Dat klopt! Volg jij het 5-daagse programma, dan maken wij 3 keer vroeg in de ochtend je blends klaar en ontvang jij ze gewoon dezelfde dag bij je thuis. Alsof ze dus vers uit je eigen keuken komen. Maar dan zonder gedoe van de boodschappen, receptkeuze, blenden en vooral het schoonmaken :-)

Bezorgvensters van een half uur? Oplossing als je niet thuis bent ? Lees hier meer over de bezorgservice

 

Voedingsdeskundige Sandra helpt je

Voedingsdeskundige Sandra begeleidt je voor, tijdens en na het BlendProgramma met advies, motivatie en praktische tips. Wat eet je bv. de dagen voor de start en wat zijn goede recepten om na het BlendProgramma ook gezond door te pakken?

Ook voor persoonlijk advies is Sandra bereikbaar. Zij staat voor je klaar!

Lees meer over Sandra

Overtuigd?

Bekijk onze heerlijke producten en geniet van het resultaat.

Ga aan de slag

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips