Gezond eten makkelijk en leuk maken

Wij vinden het belangrijk om dat jij je goed voelt wat je eet. Anders is een eetpatroon moeilijk vol te houden en val je al snel terug in oude gewoontes. Door het aanpassen van je eetpatroon, samen met de nodige beweging en ontspanning, geloven wij dat je je beter, mooier, energieker en vooral gelukkiger voelt.

Wij werken daarom met veel plezier aan het doel om gezond eten gemakkelijker en leuker te maken. Waarbij het natuurlijk wel gevarieerd en lekker moet zijn. Welkom bij Blend & Tasty. Gezond, gemakkelijk en persoonlijk.

Met verse groet,

Sandra en Jan-Willem
Oprichters
En een mooie blend ;-)

Blends én soepen met een verhaal

Al onze blends en soepen hebben een eigen karakter en doel. Maak bijvoorbeeld kennis met de diepzinnige Fakir of de gekke ChocoLoco. Stuk voor stuk bestaan ze uit unieke en uitgebalanceerde recepten.

Medeoprichtster en voedingsdeskundige Sandra van Nunen werkt namelijk met meer dan 85 verschillende soorten verse groenten, fruit, kruiden en specerijen. Ze gebruikt zelfs quinoavlokken en verse spirulina van Nederlandse bodem in haar blends.

Door onze eigengemaakte soepen werken we met een diversiteit aan (seizoens)groenten, zoals bloemkool, broccoli, prei, pompoen, wortel, venkel, ui, zoete aardappel en kikkererwten.   

Ontdek onze programma's en proef het zelf

Handmatig geblend

Wij blenden de verse producten tot vezelrijke blends en gebruiken het gehele product, met schil, zaden en bovenal de vezels. Zo gaan er minimaal vitamines of andere voedingswaarden verloren. De vezels geven een verzadigd gevoel, zorgen dat natuurlijke suikers langzaam door je lichaam worden opgenomen en dragen bij aan een goede darmflora.

Doordat we blenden en speciaal voor onze klanten produceren, voorkomen we afval en is er geen verspilling.

Unieke programma’s

Tijdens het BlendProgramma eet je plantaardig en geniet je dagelijks van vezelrijke blends en een huisgemaakte soep. Veel deelnemers ervaren deze dagen als een kick-start naar een gezond eetpatroon. Ze voelen zich daarna fit en zitten lekker in hun vel. Maar bovenal willen ze hun gezonde eetpatroon volhouden.

Daarom heeft Sandra het Back-to-Food programma ontwikkeld. Dit is een praktische handleiding om de hele dag lekker en gezond te eten, waarbij er ook gewoon ruimte is voor en bitterbal of pizza. Geniet van de makkelijke recepten. Profiteer van de praktische tips om bv gezond te snacken en maak je gezonde eetpatroon makkelijk door de 80/20 regel.

Recent heeft Sandra ook het EasyProgramma geïntroduceerd. Hierbij zet je naast je blends overdag in de avond gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd op tafel en ontdek je de Chef-kok in jezelf

Persoonlijk bezorgd

Met een glimlach :-)

Na het blenden bezorgen we persoonlijk je verse blends bij je thuis of op het werk! Dit doen we met eigen versbezorgers die met veel plezier jouw verse blends aan je overhandigen. Je hoeft dus alleen nog maar te drinken :-). En natuurlijk te genieten van de verrassende smaken zoals bijvoorbeeld "De Fakir", "Choco Loco" of "Coco Madness".

Voordelen bezorgservice op een rijtje:

  • Persoonlijk bezorgd tussen 10 en 17 uur
  • Niet thuis? Dan bezorgen we je blends bij je buren
  • We bezorgen ook op je werk :-)

lees meer over onze unieke bezorging

Voedingsdeskundige Sandra helpt je

Onze voedingsdeskundige Sandra staat altijd aan jouw zijde. Je hoeft de telefoon maar op te pakken en zij geeft je advies en tips. En ja, zij kent iedereen die het programma volgt bij naam. Wij vinden het namelijk erg belangrijk van jou te horen wat je van de blends vindt. Jouw feedback zetten we meteen in voor nieuwe recepten. Daarom maken niet alleen wij, maar ook onze bezorgers heel graag een praatje met jou.

Lees meer over Sandra

Overtuigd?

Bekijk onze heerlijke producten.

Ga aan de slag

Schrijf je in en ontvang aanbiedingen, tips en advies!