SapVers

In de afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de start en uitrol van ons bedrijf, onder de vlag “SapVers”. Ons doel is zoveel mogelijk mensen gemak te bieden om gezond te eten, waarbij het leuk en vooral lekker moet zijn.

We zijn gestart met het BlendProgramma, waarbij je 1, 3 of 5 dagen profiteert van alleen verse blends onder begeleiding van Sandra als voedingsdeskundige. De blends maken we speciaal voor de deelnemers met de hand klaar, waarna we ze persoonlijk bezorgen. Deze aanpak is uniek in Nederland en geliefd, zo merken we. Met ruim 2.000 enthousiaste klanten en een klantbeoordeling van een 9.0, zijn we heel trots op onze opstartfase!

Meer dan “Sap” in SapVers

Naast de blends hebben we voortaan huisgemaakte soepen in ons programma. Ook ontwikkelde we een heerlijke en gezonde granola voor een gemakkelijk ontbijt. Deze wordt ambachtelijke bereid door bakker La Boulangerie Goossens in Vught

Het recent geïntroduceerde EasyProgramma zorgt ervoor dat je naast je blends overdag, in de avond als diner makkelijk een gezonde maaltijd op tafel zet.

Kortom; we bieden veel meer dan ‘Sap’ en ‘Vers’. Daarnaast staan er nog meer nieuwe concepten in de planning, gericht om jou nog makkelijker gezond en lekker te laten eten en drinken!

Blend & Tasty

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe naam die beter aansluit op onze nieuwe producten en plannen. Na veel brainstormsessies en overleg zijn wij op een naam gekomen die ons blij maakt en volgens ons lekker klinkt. Maak kennis met Blend & Tasty.

Het woord Blend staat voor de ‘mix’ van gezond eten, écht gemak en persoonlijk advies. Deze 3 ingrediënten ‘mixen’ wij met veel liefde en zorg tot een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Het woord Tasty staat voor de lekkere smaak van onze producten. Wij bewijzen dat gezond eten ook heel verrassend en lekker kan zijn.

Wij hopen dat je Blend & Tasty ook net zo gaat omarmen!

Wij hebben zin in dit nieuwe hoofdstuk en kijken uit naar dit nieuwe avontuur.

janwillem sandra blendtastyMet verse groet,

Sandra en Jan-Willem
Oprichters Blend & Tasty

Nieuwsbrief? Profiteer van speciale aanbiedingen en lifestyle tips